Årets Värmdöbo

Årets Värmdöbo är ett kommunalt pris som delas ut årligen för att uppmärksamma en person som gjort något utöver det vanliga för Värmdö. Priset på 10 000 kronor delas ut i samband med nationaldagsfirandet i Gustavsberg.

Nu kan du nominera någon du tycker har gjort något alldeles särskilt för Värmdö under året. Fyll i uppgifterna i formuläret nedan. Alla kan nominera och alla kan bli nominerade oavsett om deras engagemang återfinns i en ideell, offentlig eller privat verksamhet.

 

Vem blir Årets Värmdöbo? Du bestämmer!

Den som blir nominerad måste bo i eller äga fastighet i kommunen. För att kunna bli nominerad ska man vara folkbokförd i kommunen, äga fast egendom här, eller vara anställd i kommunen. Ju mer vi vet om din kandidat, desto större chans att personen kommer med i årets omröstning.

 

Hur går tävlingen till?

  1. Nomineringen för Årets Värmdöbo startar 21 mars och senast 18 april behöver få ditt förslag.
  2. En jury utser tio finalister ur kategorierna: entreprenörskap och företagande, idrott/föreningar/social ekonomi, integration/jämställdhet/demokrati och övrigt; ”det lilla extra” för Värmdö kommun.
  3. Allmänheten får sedan rösta på finalisterna här på varmdo.se mellan den 2–23 maj och den som fått flest röster blir Årets Värmdöbo.
  4. Vinnaren presenteras den 30 maj och prisutdelning sker under Nationaldagsfirandet 6 juni.

 

Nominera senast 18 april!

 

Denna funktion är nu stängd. Sista dagen för att nominera var den 18 april klockan 23.59.

Nomineringen är slutförd. Mer om slutkandidaterna för 2017.

Senast publicerad: 2017-05-02

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00

varmdo.kommun@varmdo.se

Ställ en fråga direktlänk till annan webbplats

 


Mer kontaktinformation