Talande webbLyssna

Trafikstörningar i Värmdö

På den här sidan informerar vi om aktuella trafikstörningar och trafikarbeten i kommunen.

Begränsad framkomlighet på Gamla Skärgårdsvägen

Vägskylt nattarbeten

 

Från och med vecka 43 fram till avslutat arbete kommer det att vara mycket begränsad framkomlighet på Gamla Skärgårdsvägen mellan kyrkan och den västra entreprenadgränsen vid Solhem.

Detta är nödvändigt för att vägen ska hinna färdigställas innan vintern. I första hand kommer detta innebära avstängningar med ”lämna företräde” men kan periodvis även innebära reglering med trafikljus.

Med anledning av detta uppmanas de som har möjlighet att ta andra vägar att göra det för att undvika trafikstockningar.Trafikinformation kring ombyggnation av Gamla Skärgårdsvägen vid Strandvik

Upphandlingen av entreprenaden för ombyggnationen av Gamla Skärgårdsvägen vanns av R&R Markentreprenad och startades i januari 2018.

Ombyggnationen kommer pågå till hösten 2018. Del av Gamla Skärgårdsvägen kommer också att vara enfilig och styras med trafikljus med planerad start 3 mars. En del byggtrafik kommer då att trafikera sträckan.

Med en planerad start under vecka 11 kommer också JM AB att påbörja markarbete för byggnationen i enlighet med detaljplan för Strandvik. Detta kommer också att påverka trafiken då en bygginfart väster om Villa Strandvik kommer att iordningställas.

 

Mer information

För mer information om vägarbeten i Stockholmsregionen gå in på Trafiken.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast publicerad: 2018-10-19