Tyck till

Nationaldagsfirande

Värmdö firar nationaldagen med en festival i Gustavsbergs hamn. Temat är lokalproducerat och festivalen bjuder på musik, mat och aktiviteter för hela familjen.

Vi på Värmdö festival

2017 växte Värmdös ungdomsfestval Vi på Värmdö till en tvådagarsfest. Namnet, som tagits fram av ungdomsproducenterna bakom 2016 års festival, inkluderar alla som bor och verkar i Värmdö kommun – precis som en lokalproducerad festival och nationaldag ska göra. Det lokalproducerade går igen i både mat, dans och musik. Flera av Värmdös lokala artister finns med på scenen och det blir det en folkfest för hela familjen.

 

Från scenen bjuds det på invigningstal och stipendieutdelningar, teater, dans och musik. I hamnområdet finns det mat och aktiviteter för stora och små.

 

I högerspalten kan du ladda ner affischer och festivalprogram.

Festivalen på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Vill du vara med?

Om du är intresserad av att delta på något vis – med musik, dans, uppträdanden, matleverantör, volontär eller annat, välkommen att höra av dig på kommunikation@varmdo.se


Följ oss:

Under hashtaggen #vipavarmdo kommer du kunna hitta bilder och info på facebook och instagram från festivalen och våra besökare.

Senast publicerad: 2017-10-12