Talande webbLyssna

Ansökan

Hur söker jag jobb i Värmdö kommun?

Alla våra lediga tjänster läggs ut på kommunens webbplatsöppnas i nytt fönster. När du har hittat en tjänst du vill söka klickar du på annonsen och sedan på sök tjänst. Du måste ha en inloggning för att registrera din ansökan.

Läs mer om hur du skaffar en inloggning under Hur skapar jag en inloggning?.

Logga in med din användare/skapa en ny om du inte har någon sedan tidigare. Nu ska du fylla i dina svar på frågorna och sedan klicka på Skicka in på sista sidan, som är en sammanfattning. Stanna inte för länge på varje sida då du av säkerhetsskäl blir du utloggad efter 30 minuter, se Varför blir jag utloggad?. Ett tips är att ha ett färdigt cv och brev att bifoga i slutet av ansökan. Då kan du kopiera in text i fritextfälten från dina dokument.

Hur gör jag om jag vill skicka en spontanansökan?

Vi bevakar inte spontanansökningar utan alla våra lediga tjänster lyses ut på hemsidan. Du måste aktivt söka den eller de tjänster du är intresserad av genom att registrera din ansökan via webbsidan.

Jag är redan anställd i Värmdö kommun och önskar byta arbete inom kommunen, hur gör jag då?

Alla lediga tjänster annonseras på varmdo.se/ledigajobblänk till annan webbplats och där registrerar du din ansökan på de tjänster som du är intresserad av.

Hur prenumererar jag på jobbannonser?

Det finns en prenumerationstjänst du kan använda dig av för att inte riskera att missa någon intressant tjänst. Efter att du har registrerat dig får du ett mejl när en annons läggs ut inom det yrke eller yrkesområde som du är intresserad av. Gör så här:

  • Klicka på rubriken Prenumerera på sidan Lediga jobb
  • Välj yrkesområde
  • Välj yrke
  • Välj geografiskt område
  • Klicka på skapa prenumeration
  • Logga in på din användarsida eller skapa en ny användare om du inte har en sedan tidigare.
  • Gå igenom och svara kortfattat på alla frågor. Längst ner på sammanfattningssidan finns en fråga om du vill ha ett mejl när tjänster utannonseras inom ditt yrke/yrkesområde, klicka i den rutan. Du behöver inte bifoga några bilagor i din prenumeration.

Klicka på Skicka in. Nu ska det ligga en prenumeration på din användarsida och bekräftelse på att du gjort en prenumeration skickas till din mejladress.

Hur är det att arbeta i Värmdö kommun?

Du som väljer att arbeta hos oss är också med och driver samhällsutvecklingen i Värmdö. Genom din kunskap, ditt engagemang och intresse kan du påverka och utveckla verksamheter och arbetsmetoder så att vi tillsammans gör Värmdö till en ännu bättre kommun att bo i. Alla arbetsuppgifter är viktiga och har stor betydelse för våra kommuninvånare.

Läs mer om medarbetarskap, ledarskap och hur det är att arbeta hos oss under rubriken Arbeta i Värmdö kommunöppnas i nytt fönster.

Senast publicerad: 2017-07-25

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se Mer kontaktinformation