Arbetsträning

Är du intresserad av arbetsträning är du välkommen att kontakta din socialsekreterare för att få ett beslut om deltagande.

Fastighets- och trädgårdsskötsel

Du får utföra olika sysslor åt kommunen, exempelvis flyttningar, monteringsarbeten, snickeriarbeten, transporter, postutdelning, målning eller snöskottning.

Trädgård

Du kan få sköta planteringarna i och kring kommunens fastigheter. 

Djur och natur

Geten Göte med familj och alla de andra djuren på Älvsby gård behöver omsorg och skötsel året runt. Här får du hjälpa till att sköta om djuren och underhålla gården. 

Snickeri

Är du händig, eller vill lära dig lite om snickerier, kan få delta i skötseln av Älvsby gårds huvudbyggnad och ladugård. Du kan också få utföra mindre snickerier och renoveringar åt kommunen och andra företag. 

Konstnärlig verksamhet

Vi kan hjälpa dig igång med utveckling av din konstnärliga sida. Våra grupper ägnar sig åt stickning, sömnad, måleri och keramik. Du kan få lämna dina alster till försäljning i butiken Skattkammaren. 

Tvätteri

På vård- och omsorgsboendet Gustavsgården i Gustavsberg finns tvätterier som utför tvätt, mangling, strykning, leverans av tvätt, lagning av kläder, städning av lokaler och beställning av förbrukningsmaterial. Här tar man gärna emot din hjälp. 

Jobba i butik

I Gustavsberg finns en butik som heter Skattkammaren. Om du vill får du vara med och prismärka och sälja varor, möta kunder, hålla ordning i hyllorna, redovisa försäljning, arbeta på kontoret och städa. De varor som säljs i butiken kan du vara med att tillverka själv.

Jobba i kiosk

I Gustavsgårdens kiosk kan du möta människorna på äldreboendet och sälja varor till både boende personal. Du kan få beställa och prismärka varor, redovisa försäljning och hålla ordning i kiosken. 

Relaterad information

På Nacka Varmdolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se